Hem » Narrens Resa – en andlig podd om tarot och personlig utveckling

Narrens Resa – en andlig podd om tarot och personlig utveckling

Jag (Sebastian) och min medvärd Elin guidar dig genom narrens resa i tarot och de många lärdomar om livet som korten bjuder på! Varje vecka utforskar vi den tidlösa visdom och de rika insikter som tarotkorten har att erbjuda. Detta gör vi i en andlig podd för att hjälpa dig lite grann på traven i din personliga utveckling. Varje kort förtjänar att avhandlas ordentligt. Därför dyker vi djupt ner i symboliken och kopplar denna till konkreta lärdomar som lyser upp vägen mot självförbättring och insikter om din egen resa genom livet.

Narrens Resa är dock inte bara en andlig podd om tarotkort och livets lärdomar – det är en inbjudan till ett andligt uppvaknande och en djupare förståelse för dig själv och universum. Varje avsnitt är fyllt med andliga insikter som hjälper dig att upptäcka dig själv och utforska de stora frågorna i livet.

🌟 Mystik och mindfulness

I denna andliga podd kommer du att introduceras för olika aspekter av andlighet, inklusive meditation, mindfulness och mystik. Vi utforskar gamla traditioner och moderna metoder för att hjälpa dig att finna inre frid, balans och en större känsla av samhörighet med allt som omger dig.

Podden Narrens Resa går ut på att upptäcka de universella lärdomar som finns att upptäcka i tarotleken. Vi belyser dessa och förklarar hur de kan tillämpas i det dagliga livet. Dessutom utforskar vi hur andlighet och tarot går hand i hand för att vägleda oss genom livets utmaningar och möjligheter.

🌟 Vad du kommer att lära dig

Genom att lyssna på podden kan du lära dig om:

  • Tidlösa visdomar. Vi utforskar tillsammans de uråldriga hemligheterna och lärdomarna som tarot bjuder på och tolkar dessa i en modern kontext.
  • Personlig utveckling. Du får konkreta verktyg och insikter som hjälper dig att växa och utvecklas som individ.
  • Symbolik och sammanhang. Lär dig att tolka och förstå tarotkortens rika symbolik och hur den kan kopplas till ditt liv.

🌟 En andlig podd som är till för dig

Narrens Resa är en andlig podd om tarot och självutveckling. Du kanske är nyfiken på tarot, söker vägledning i livet eller bara är allmänt intresserad av personlig utveckling och livets lärdomar? Oavsett vilket är detta podden för dig! Vi välkomnar alla lyssnare, oavsett bakgrund och förkunskaper, att följa med på denna spännande och insiktsfulla resa.

🎧 Lyssna nu!

Är du redo att utforska din andlighet på ett nytt och spännande sätt? Följ med på Narrens Resa och låt oss tillsammans utforska de andliga dimensionerna av livet!

Du hittar oss i din poddspelare, så prenumerera på podden och börja lyssna redan idag! Dessa är är de senaste avsnitten: